Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Nieuws

Ook het Kaais Zomercarnaval 2020 gecanceld!

N.a.v. de coronacrisis en als gevolg van het landelijk verbod op evenementen, is naast de Oosterhoutse Kermis in augustus ook het onderdeel Kaais Zomercarnaval op 22 augustus afgelast.
 

Lees verder

Caribische dag met exotische Parade op zaterdag 17 augustus!!

De Caribische dag, zoals die vorig jaar tijdens de zaterdag van de Kermis werd georganiseerd door Stg De Gangmaokers, zal ook dit jaar doorgang vinden en wel a.s. zaterdag 17 augustus.

De Caribische Dag is de opvolger van het Kaais Zomercarnaval en wederom een multiculturele happening, met vooral veel muziek en show. Hoogtepunt van Kaais Zomercarnaval vormt de welbekende Parade.

Lees verder

Kaais Zomercarnaval i.s.m. Oosterhoutse Kermis

Vrijdag 16 t/m woensdag 21 augustus vindt in Oosterhout de Zomerfeesten weer plaats, met als grootste activiteit de Kermis.

Iedere dag heeft een thema, op zaterdag is het Kaais Zomercarnaval 2019 (Caribische Dag).

Lees verder

Caribische Dag aanstaande zaterdag tijdens Oosterhoutse Kermis

Stg. De Gangmaokers (Kaais Zomercarnaval) organiseert i.s.m. de gemeentelijke Kermisorganisatie en de Gemeente Oosterhout een zinderende Caribische Dag. Deze vindt plaatst aanstaande zaterdag de 18e augustus vanaf ca 13:30 uur tot ong. 22:45 uur.

Lees verder

Kaais Zomercarnaval naar Caribische Dag i.s.m. Kermis organisatie en Gemeente Oosterhout

Stg De Gangmaokers (Kaais Zomercarnaval) organiseert, in samenwerking met Kermis organisatie en Gemeente Oosterhout, een geheel vernieuwde ‘Caribische dag’!

Deze dag wordt op zaterdag a.s. 18 augustus georganiseerd in het centrum van het Brabantse Oosterhout.

Lees verder

Stg de Gangmaokers blikt terug!!

In de dagen zo vlak voor Kerst en tegen het einde van 2016, is het goed om even terug te blikken op het afgelopen jaar. Zeker voor Stg De Gangmaokers was het, als organisator van de Kaaise Dweildag en het Kaais Zomercarnaval, een jaar vol afwisseling. Er waren vooral veel mooie momenten, maar er waren ook enkele minder mooie momenten.

Lees verder

Kaais Zomercarnaval koos voor kwaliteit

De zesde editie van het Kaais Zomercarnaval ligt alweer even achter ons , en gelukkig kon het culturele Caribisch festijn dit jaar in al zijn pracht en praal wel doorgang vinden. Wat er ook over de organisatie van dit jaar geschreven, verteld, doorgepraat of anderszins in de media is gekomen, Stg De Gangmaokers is blij dat dit bruisende feestje mede dankzij alle gulle sponsoren doorgang kon vinden. En dit jaar werd het mede dankzij de sponsoren een feestje op hoog niveau; in alle opzichten was overal kwaliteit aanwezig.

Lees verder

Zonnig Kaais Zomercarnaval met dank aan vrijwilligers en sponsoren

Nogmaals willen wij als Stg De Gangmaokers kenbaar maken dat wij verschrikkelijk blij zijn met, maar vooral ook erg trots zijn op al die vrijwilligers die geheel belangeloos en op de achtergrond al hun enthousiasme en -soms bijna al hun- vrije tijd in de totale organisatie en het gehele randgebeuren steken. Dankzij hen staat dit multiculturele feestje hopelijk ook volgend jaar weer op de agenda op de eerste zondag in september.

Lees verder

Zonnig Kaais Zomercarnaval 4 september

In eerste instantie leek het er in de verste verte niet op dat de weergoden de beloofde zomerse sferen op de zesde editie van het Kaais Zomercarnaval zouden brengen. Afgelopen zondag 4 september begon troosteloos en herfstachtig, niet écht wat je noemt tropisch en warmbloedig…

Lees verder

Zomerse sferen op Kaais Zomercarnaval 4 september

Eerder berichtten wij van Stg De Gangmaokers u al over hét feestje dat aanstaande zondag gevierd zal gaan worden in de binnenstad van Oosterhout (tijdens carnaval ‘Kaaiendonk’) en dat met name op de Heuvel. Nu heeft de gehele daginvulling met alles erop en eraan al definitieve vorm gekregen en zijn de vele vrijwilligers achter de schermen al volop bezig.

Lees verder

                          1-10 van de 70 Volgende pagina >>