Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Nieuws

Zomer in Oosterhout op 4 september

We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk, dan wordt het toch nog zomer!

Overal wordt u er al weer op geattendeerd dankzij de sprankelende en kleurrijke posters van de hand van Maarten de Bruin, die al overal in de stad hangen. Op zondag 4 september aanstaande is het gelukkig weer zover! We hebben vorig jaar helaas een jaartje moeten overslaan, maar nu voor de zesde keer gaan we er weer voor! Een extra stimulans is het feit dat het Zomercarnaval nu op de culturele erfgoedlijst staat.

Lees verder

Kaais Zomercarnaval gaat door!!

Reserveer het 1e weekend van september!!

Stg De Gangmaokers is verheugd om u mede te kunnen delen dat de zesde editie van het Kaais Zomercarnaval dit jaar zijn doorgang kan vinden in het eerste weekend van september!!

Lees verder

Géén ‘Kaais Zomercarnaval 2015’!!

Gezien de oorspronkelijke datum nadert, willen wij toch als reminder een kort bericht plaatsen.

Stg de Gangmaokers, organisator van hét Kaais Zomercarnaval, heeft 7 juli jl. aangekondigd dat zij dit jaar niet in staat zijn om voor de 6e keer het Kaais Zomercarnaval te organiseren. Het Caribische Zomercarnaval zou aanstaande zondag hebben plaatsgevonden.

Lees verder

Helaas: geen 'Kaais Zomercarnaval 2015'!!

Stg de Gangmaokers, organisator van hét Kaais Zomercarnaval, moet tot haar grote spijt bij deze aankondigen dat zij dit jaar niet in staat is geweest om voor de 6e keer het Kaais Zomercarnaval te organiseren. Het Caribische Zomercarnaval zou hebben plaatsgevonden op zondag 6 september aanstaande.

De afgelopen jaren heeft Stg De Gangmaokers, als Non-profit organisatie, voor de stad Oosterhout een prachtig Tropisch evenement van hoog niveau kunnen organiseren, waar heel veel mensen, bezoekers en vrijwilligers, met heel plezier op konden terugkijken. Dit, voor het Brabantse Oosterhout relatief vrij jonge evenement is met veel succes neergezet en heeft vanaf het begin bewezen een prominente plaats in te mogen nemen tussen alle andere Oosterhoutse evenementen. Dit natuurlijk mede dankzij de vele sponsoren, de vele vrijwilligers en alle enthousiaste deelnemers aan de Parade.

Dit jaar blijkt helaas dat het voor de vele sponsoren, die het Zomercarnaval de voorgaande jaren een warm hart hebben toegedragen, onmogelijk is om het Kaais Zomercarnaval voor de komende editie weer deels dan wel volledig te steunen. Ook nieuwe sponsoren hebben zich moeten beperken. De crisis is blijkbaar nog niet geheel voorbij. Daarbij komt nog dat we van de gemeente Oosterhout helaas ook minder subsidie toegezegd hebben gekregen dan het bedrag van voorgaande jaren.

Lees verder

Wordt u VRIEND van het Kaais Zomercarnaval?

Weet u dat op zondag 6 september de 6e editie van het Kaais Zomercarnaval zal plaatsvinden? Wilt u op die dag genieten van een hartverwarmende multiculturele happening? Heeft u wel zin in een exotisch en swingend feestje? Wilt u in een ongedwongen sfeer genieten van heerlijke Caribische hapjes en drankjes?

Lees verder

Kaais Zomercarnaval zoekt sponsoren en vrijwilligers

Afgelopen vrijdag was het weer zover: De allereerste officiële rokjesdag in Nederland. Hopelijk kunnen de winterjassen nu eindelijk weer voor een lange tijd de kast in en gaat menigeen reikhalzend uitzien naar prachtig zomerweer. Zo net na de Paasdagen begint het ook te kriebelen bij Stg De Gangmaokers;

Lees verder

Kaaise Dweildag / Kaais Zomercarnaval zoekt vrijwilligers

Hoewel het nog ver weg lijkt, staat de 30e editie van de Kaaise Dweildag toch alweer ‘bijna voor de deur’ en wel op zondag 25 januari 2015. En dat terwijl het Kaais Zomercarnaval in Caribische sferen eigenlijk nog maar net achter de rug is, met als hoogtepunt natuurlijk de schitterende Parade.

 

Lees verder

Fiets Kaais Zomercarnaval Loterij overhandigd

Enkele winnaars van de trekking van Kaais Zomercarnaval loterij hebben zich al gemeld en hebben de prijzen in ontvangst genomen. Diverse prijzen werden beschikbaar gesteld door: Arendse Health Club, Roompot Vakantiepark, Wim de Vos Fietsen, Hotel van Walsum, Schumacher Haarmode en Praxis Oosterhout.

 

Lees verder

Klinkende namen op Kaais Zomercarnaval 2014

Het is Stg De Gangmaokers weer gelukt: een programmering op het eerste lustrum van het Kaais Zomercarnaval die staat!

Lees verder

Kaais Zomercarnaval bedankt alvast haar sponsoren

Het neerzetten van een evenement zoals het Kaais Zomercarnaval, dat zondag 7 september a.s. gehouden zal worden, kan alleen maar met de medewerking van al die talloze vrijwilligers die geheel belangeloos en op de achtergrond hun enthousiasme en -soms bijna al hun- tijd in de totale organisatie en het gehele randgebeuren steken.

Lees verder

<< Vorige pagina 11-20 van de 70 Volgende pagina >>