Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Nieuws

Oosterhout blijft in Caribische sferen en bruist 7 september

We hebben nog maar net de bruisende Oosterhoutse kermis met Braziliaans tintje achter de rug of het volgende bruisende evenement staat alweer op de kalender. Het kan u haast niet zijn ontgaan dankzij de sprankelende en kleurrijke posters van de hand van Maarten de Bruin Reclame, die al overal in de stad hangen: Zij kondigen het spectaculaire Kaais Zomercarnaval aan.

Lees verder

Vernieuwde website Kaais Zomercarnaval

Met gepaste trots presenteert Stg de Gangmaokers:

  • het lustrum van het Kaais Zomercarnaval op zondag 7 september a.s. en
  • een geheel vernieuwde website: www.kaaiszomercarnaval.nl
Lees verder

Lustrum Kaais Zomercarnaval

Voor velen van u zullen de komende weken in het teken staan van de zomervakantie. Echter niet voor Stg de Gangmaokers en alle daarbij betrokken vrijwilligers...

Lees verder

Bruisende multiculturele Koningsdag

Het eerste Koningsweekend ligt al weer achter ons. In de Oosterhoutse binnenstad, de Slotparken en op Schapendries werd de verjaardag van onze Koning uitbundig gevierd onder een stralende zon.

Lees verder

Kaais Zomercarnaval op Koningsdag

We hebben nog maar net de 29e editie van de Kaaise Dweildag achter de rug. Deze Dweildag, georganiseerd door St. de Gangmaokers, was de ultieme opwarmer voor het carnaval. Nu gaan we u opwarmen om al in zomerse sferen te komen. Om alvast het Kaais Zomercarnaval onder de aandacht te brengen, heeft St. de Gangmaokers voor u Unicum Brassband uit Rotterdam naar Oosterhout gehaald.

Lees verder

Bestuur Kaais Zomercarnaval zoekt uitbreiding

Vrijwilligers zijn de motor van iedere organisatie.

Kaais Zomercarnaval is één van deze organisaties. Naast het Zomercarnaval organiseert St. de Gangmaokers ook de Kaaise Dweildag.
Om deze activiteiten ook in de toekomst veilig te stellen, zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe vrijwilligers, waaronder b
estuurlijke functies, management functies en algemene vrijwilligers.

Lees verder

Datum Kaais Zomercarnaval 2014 bekend

Na het succes van Kaais Zomercarnaval 2011, kwam een periode van onduidelijkheid over het voortbestaan van Kaais Zomercarnaval in 2012, en een terugkeer naar de kern van het evenement in 2013, werd vorige week definitief besloten dat Kaais Zomercarnaval in 2014 kan plaatsvinden.

Lees verder

Programma ‘Kaais Zomercarnaval’

Bijna is het zover, dan barst het voor Oosterhout jonge evenement ‘Kaais Zomercarnaval’ weer los.
Na een jaar overgeslagen te hebben vindt nu de 4e editie plaats op a.s. zondag 1 september.

 

Lees verder

Kaais Zomercarnaval Promotie geslaagd

Afgelopen zaterdag heeft de organisatie Kaais Zomercarnaval een geslaagde promotie gehouden in het centrum van Oosterhout.

Lees verder

Kaais Zomercarnaval Promotie 10 augustus

Aanstaande zaterdagmiddag zal in het centrum van Oosterhout een promotietoer plaatsvinden t.b.v. het Kaais Zomercarnaval. Met Young Impact Brassband en danseressen zal de organisatie ’s middags door de stad trekken. Publiek wordt getrakteerd op deze invulling en er zullen flyers uitgedeeld worden.

Lees verder

<< Vorige pagina 21-30 van de 70 Volgende pagina >>