Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Nieuws

Kaais Zomercarnaval bedankt alvast haar sponsoren

Artikel gepubliceerd op: 29-08-2014


Het neerzetten van een evenement zoals het Kaais Zomercarnaval, dat zondag 7 september a.s. gehouden zal worden, kan alleen maar met de medewerking van al die talloze vrijwilligers die geheel belangeloos en op de achtergrond hun enthousiasme en -soms bijna al hun- tijd in de totale organisatie en het gehele randgebeuren steken. Stg de Gangmaokers is dan ook verschrikkelijk blij, maar vooral ook erg trots op al haar vrijwilligers: alleen dankzij hen wordt u getrakteerd op een gratis toegankelijk en spetterend Kaais Zomercarnaval.

Daarom: Dank, Dank, Duizendmaal DANK! aan al onze vrijwilligers.

Maar uiteraard ook geen Kaais Zomercarnaval als er niet zoveel sponsoren waren die ons een warm hart toedragen. En of er nou in financiële zin of in natura wordt gesponsord; Stg de Gangmaokers is blij met de vele sponsoren die ook dit jaar weer zo gul voor het Kaais Zomercarnaval zijn.

Enkele sponsors hebben wij zelfs op de in het voorjaar gehouden Beursvloer gevonden en waarmee wij een match wisten te maken. Bijvoorbeeld de prachtige posters van Maarten de Bruin Reclame. Maar ook Galvanitas wist te matchen met Stg de Gangmaokers: er zijn ca 30 stoelen van Galvanitas beschikbaar voor de Parade. En fa. Hoveniersbedrijf Jan van den Heijkant uit Oosterhout zal diverse voertuigen laten meerijden tijdens de Parade.

Een overzicht van al onze sponsoren vind u op onze website: www.kaaiszomercarnaval.nl

Het is overigens nog steeds mogelijk om voor 7 september a.s. nog sponsor te worden; wij hebben nu zelfs een groot LED-scherm op de Heuvel waarop vele sponsoren worden vermeld.

Ook u kunt nog aanmelden voor op het LED-scherm en ook voor reclame rijden tijdens de Parade. Dat kan via info@kaaiszomercarnaval.nl

Wij willen alvast graag onze sponsoren vooral hartelijk danken voor hun bijdrage(n).


Terug naar het nieuwsoverzicht