Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Nieuws

Kaais Zomercarnaval gaat door!!

Artikel gepubliceerd op: 19-07-2016


Reserveer het 1e weekend van september!!

Stg De Gangmaokers is verheugd om u mede te kunnen delen dat de zesde editie van het Kaais Zomercarnaval dit jaar zijn doorgang kan vinden in het eerste weekend van september!!

Zoals bekend kon dit multiculturele evenement in Caribische sferen het afgelopen jaar helaas niet doorgaan. Maar dat is het verleden; nu richt Stg De Gangmaokers zich op de (nabije) toekomst. Dankzij onze trouwe sponsoren en andere trouwhartige supporters van het Kaais Zomercarnaval en naast het kritisch onder de loupe nemen van alle inkomsten en uitgaven, is het nu dit jaar wél gelukt om de begroting sluitend te krijgen. Wij zijn blij met alle sponsorbijdragen, groot en klein, zodat wij weer een volwaardig evenement, gelijkwaardig aan voorgaande jaren, voor u mogen organiseren.

U kunt weer gaan genieten in het eerste weekend van september: circa 30 brass-, samba- en steelbands, begeleid door prachtig uitgedoste, zwoel dansende Caribische danseressen en Caribische Carnavalsgroepen, zullen acte de présence geven tijdens de grote Parade door de Oosterhoutse binnenstad op zondagmiddag 4 september. Deze meer dan exotische, swingende en passievolle stoet met prachtige danseressen en zinderende percussiebands zorgt ervoor dat u onmogelijk stil kunt blijven staan en moet u beslist zien! Eerst wordt de zondag spectaculair en geheel in stijl op de Heuvel geopend door de oogstrelende Queen. Daaromheen zijn er multiculturele standhouders die u verleiden om kennis te maken met hun exotische waren. Ook zal een afwisselende line-up van diverse artiesten in Caribische sfeer het gehele evenement muzikaal omlijsten. Dat betekent: voetjes van de vloer!

Wij hopen dat u nieuwsgierig bent geworden naar wat wij allemaal in petto hebben tijdens het eerste weekend van september: binnenkort zal er nog nader nieuws volgen omtrent het programma en de invulling van het weekend. Daarom: houd onze social media en overige berichtgeving in de gaten om niets te missen. Wij zijn te vinden op Facebook en onze website www.kaaiszomercarnaval.nl

Begint het bij u nu al te kriebelen? Reserveer dan het eerste weekend van september in uw agenda om samen met ons dit prachtige Caribische feestje te kunnen vieren. Graag tot dan!


Terug naar het nieuwsoverzicht