Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Nieuws

Kaais Zomercarnaval koos voor kwaliteit

Artikel gepubliceerd op: 15-09-2016


De zesde editie van het Kaais Zomercarnaval ligt alweer even achter ons , en gelukkig kon het culturele Caribisch festijn dit jaar in al zijn pracht en praal wel doorgang vinden. Wat er ook over de organisatie van dit jaar geschreven, verteld, doorgepraat of anderszins in de media is gekomen, Stg De Gangmaokers is blij dat dit bruisende feestje mede dankzij alle gulle sponsoren doorgang kon vinden. En dit jaar werd het mede dankzij de sponsoren een feestje op hoog niveau; in alle opzichten was overal kwaliteit aanwezig.

Om te beginnen met natuurlijk De Parade, met kwalitatief hoogstaande samba-, brass-, steel- en salsabands. Als kenner zult u zeker het verschil tussen deze diverse bands hebben gezien en gehoord tijdens de Parade. Ook de deelnemende groepen straalden een hoog niveau qua presentatie en enthousiasme uit. Ieder jaar weer streven de deelnemende carnavals groepen en individuelen er naar om u als publiek nog meer te verbazen en uit te pakken met nog mooiere creaties dan voorgaande jaren. Het is ze ook dit jaar weer gelukt: de Parade was van hoogstaande kwaliteit.

Maar ook de gehele line-up gedurende de zondag op de Heuvel was fantastisch: het publiek genoot met volle teugen van DJ Cliff, van New Timeless, van Alma Nieto -ook op de dansvloer-, van de meer dan verrassende en naar meer smakende band 2-Remember en uiteraard van onze eigen Vinzzent die de regendruppels verdreef met zijn meer dan zomerse optreden. Een kwalitatief hoogstaande line-up met voor ieder wat wils.

Wie al jaren steevast constante kwaliteit van het hoogste niveau levert, is HMF Sound & Light; dankzij hen klinken de artiesten zoals ze moeten klinken en komen ze prachtig in de spotlights te staan.

En dan over kwaliteit gesproken: de exploitant van de centrale bar op de Heuvel; de enthousiaste ondernemer(s) die zijn/haar nek durfde(n) uit te steken en het aandurfde(n) om een nog onbekend, maar kwalitatief voortreffelijk en hoogstaand pilsener te introduceren en tot een succes te maken. Van Buuren, met een knipoog naar onze eigen Koninklijke Willem Alex en de Elf Stedentocht, vloeide rijkelijk en smeerde vele kelen (volgens het magazine Culinaire Saisonnier ‘niet zomaar een pils’ ..) Heeft u het inmiddels ook al geproefd? Het was zelfs te proeven op het Schapendries; ook daar was een horecavoorziening (en eenmaal bekend doet goed voorbeeld goed volgen…). Tevens hoogstaand waren de geschonken wijnen: eveneens prestigieus van Prestige Wijnen. Over kwaliteit gesproken!

De kwaliteit was ook aanwezig bij de vele standhouders met hun multiculturele aanbod aan tropische waren en lekkernijen. Het heeft menige uurtjes aan voorbereiding gekost om al dat lekkers klaar te maken.

En het was genieten van onze presentatoren Gerard Oomen en Jeroen Vorspaget die met al hun kunde en wijsheid tussen de diverse optredens laveerden en met de nodige humor en kwinkslagen alles aan elkaar praatten.

Het was genieten. Wij hopen dat ook u heeft genoten van het tropische feestje dat Kaais Zomercarnaval heet en hopelijk ook volgend jaar op de eerste zondag van september weer op het menu/de kalender zal staan.

Voor nog meer informatie en vooral voor alle prachtige foto’s: kijk op onze website of op Facebook om te zien wat er allemaal te zien was en wat er allemaal is gebeurd; bezoek www.kaaiszomercarnaval.nl

 

Rest ons om hier nogmaals al onze vrijwilligers ontzettend te bedanken die met hun tomeloze en belangeloze inzet dit feestje wederom gezamenlijk mogelijk hebben gemaakt.

Graag tot volgend jaar op de eerste zondag in september.


Terug naar het nieuwsoverzicht