Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Nieuws

Kaais Zomercarnaval zoekt sponsoren en vrijwilligers

Artikel gepubliceerd op: 15-04-2015


Afgelopen vrijdag was het weer zover: De allereerste officiële rokjesdag in Nederland. Hopelijk kunnen de winterjassen nu eindelijk weer voor een lange tijd de kast in en gaat menigeen reikhalzend uitzien naar prachtig zomerweer. Zo net na de Paasdagen begint het ook te kriebelen bij Stg De Gangmaokers; Met de zomer in het verschiet wordt nu al gewerkt aan de organisatie van de 6e editie van het Kaais Zomercarnaval, dat dit jaar op zondag 6 september voornamelijk zal plaatsvinden op de Oosterhoutse Heuvel. Als u dan weer terug bent van een welverdiende (en wellicht zonovergoten) vakantie, laten de talloze brass- en sambabands, vergezeld van prachtig uitgedoste danseressen nogmaals de zon in Oosterhout schijnen en kunt u genieten van een hartverwarmende multiculturele happening. Iets om nu al naar uit te kijken!

Als u het Kaais Zomercarnaval een warm hart toedraagt, dan vragen wij u om eens na te denken over mogelijke sponsoring van dit exotische en swingende feestje. Sponsoring kan op velerlei manieren; bijvoorbeeld in natura met prijzen voor de loterij of in materiaal. Maar u zou bijvoorbeeld ook mee kunnen rijden in de reclameoptocht die vooraf gaat aan de grootse Parade, of u kunt uw (bedrijfs-)naam gedurende de gehele zondag vermeld zien op het grote LED-scherm op De Heuvel. Mogelijkheden te over, misschien heeft u zelfs grootse plannen om uw product(en) groots te promoten op het Kaais Zomercarnaval, of kan Stg De Gangmaokers u op ideeën brengen. Wij denken graag met u mee over wat voor u passende sponsoring zou kunnen zijn en komen graag met u in contact. Mail ons s.v.p. op info@kaaiszomercarnaval.nl of bezoek onze website www.kaaiszomercarnaval.nl voor meer informatie.

Uw reclame-uiting en het Kaais Zomercarnaval:
Een zomerse en zonnige combinatie!

We komen ook graag met u in contact als u het Kaais Zomercarnaval wilt ondersteunen in de werving van sponsoren: Kent of bent u iemand die het leuk vind en er een sport van maakt om bijvoorbeeld ondernemers te overtuigen van de toegevoegde waarde die reclame-uiting heeft voor hun bedrijf tijdens het Kaais Zomercarnaval, dan zoeken wij U! Meld u s.v.p. aan en kom ons enthousiaste team versterken!

Het neerzetten van een evenement zoals het Kaais Zomercarnaval is alleen maar mogelijk met de medewerking van al die talloze vrijwilligers die geheel belangeloos en op de achtergrond hun enthousiasme en -soms bijna al hun- (vrije) tijd in de organisatie van dit Caribische feestje steken. Stg De Gangmaokers is dan ook verschrikkelijk blij, maar vooral ook erg trots op al haar vrijwilligers: Mede dankzij hen wordt u op 6 september getrakteerd op een gratis toegankelijk en spetterend Kaais Zomercarnaval.

Daarom gaat nu alvast ook onze dank uit naar al onze vrijwilligers; we gaan samen voor een zomers Zomercarnaval.

 


Terug naar het nieuwsoverzicht