Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Nieuws

Kaaise Dweildag / Kaais Zomercarnaval zoekt vrijwilligers

Artikel gepubliceerd op: 02-12-2014


Hoewel het nog ver weg lijkt, staat de 30e editie van de Kaaise Dweildag toch alweer ‘bijna voor de deur’ en wel op zondag 25 januari 2015. En dat terwijl het Kaais Zomercarnaval in Caribische sferen eigenlijk nog maar net achter de rug is, met als hoogtepunt natuurlijk de schitterende Parade.

Stg De Gangmaokers is al druk doende om de Kaaise Dweildag, dé traditionele opwarmer voorafgaand aan carnaval, weer helemaal tot in de puntjes te organiseren zoals u dat van hen gewend bent. Uit het gehele land zullen tussen de dertig tot veertig leutkapellekus zich al dweilend van het ene Kaaiendonkse café naar het andere leuttempeltje begeven. Zodat u zich in de Kaaiendonkse binnenstad weer onder kunt dompelen in het leutige feestje dat de Kaaise Dweildag in de loop der jaren is geworden. Dus zodra de feestdagen weer achter de rug zijn, kunt u zich op gaan maken voor een zondag vol carnavalsplezier op de 25e januari.

Maar….

Wij kunnen ons voorstellen dat het bij u nu al begint te kriebelen en dat u niet zo lang zou willen wachten… Dan roepen wij u op om samen met de Gangmaokers als vrijwilliger dit feestje neer te zetten.

Want….

Het neerzetten van zo’n evenement kan niet zonder de belangeloze en vooral enthousiaste medewerking van talloze vrijwilligers die er met z’n allen samen de schouders onder zetten.

Wij zoeken enthousiastelingen die het aandurven om plaats te nemen in het bestuur, als bijv. secretaris of als penningmeester. Maar ook als u het leuk vind om iets voor de Kaaise Dweildag of het Kaais Zomercarnaval te betekenen en daarover mee te denken, bent u als bestuurslid ook meer dan welkom. En uiteraard vinden wij het heel erg fijn als u op welke andere manier dan ook uw steentje als vrijwilliger zou willen bijdragen, in welke vorm dan ook!!

Maar wilt u eerst meer weten over wat dat nou allemaal inhoudt, schroom dan niet om informatie te vragen bij Stg De Gangmaokers. Dat kan via info@kaaisedweildag.nl ; info@kaaiszomercarnaval.nl of telefonisch via 06-14505341.

Om een indruk van de Kaaise Dweildag of het Kaais Zomercarnaval zelf te krijgen, vindt u op onze website www.kaaisedweildag.nl en op www.kaaiszomercarnaval.nl een impressie van hetgeen er zoal te beleven valt op deze beide evenementen.

Wij hopen u te mogen verwelkomen!!


Terug naar het nieuwsoverzicht