Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Nieuws

Wordt u VRIEND van het Kaais Zomercarnaval?

Artikel gepubliceerd op: 16-06-2015


Weet u dat op zondag 6 september de 6e editie van het Kaais Zomercarnaval zal plaatsvinden? Wilt u op die dag genieten van een hartverwarmende multiculturele happening? Heeft u wel zin in een exotisch en swingend feestje? Wilt u in een ongedwongen sfeer genieten van heerlijke Caribische hapjes en drankjes? Kijkt u uit naar de meer dan prachtige en kleurrijke Parade met exotische danseressen en brass- en sambabands? Draagt u het Kaais Zomercarnaval een warm hart toe?
Dan zijn wij op zoek naar u.

Dan vragen wij u om eens na te denken over de mogelijkheid om Vriend te worden van het Kaais Zomercarnaval, waardoor U dit exotische en swingende feestje steunt. Dit kan al voor het luttele bedrag van € 10,-. Als blijk van waardering ontvangt u dan van Stg De Gangmaokers een leuke gadget waarmee u kunt laten zien dat u vriend bent van het Kaais Zomercarnaval en daarnaast ontvangt u ook nog twee consumptiebonnen. Dan smaakt dat Caribische hapje nog eens extra lekker! Ook bieden wij de mogelijkheid om via de website een willekeurig bedrag te doneren.

Maar het blijft natuurlijk ook altijd nog mogelijk om dit swingend multicultureel festival in het teken van het Caribische carnaval te sponsoren. Dat kan op velerlei manieren. Meerijden in de reclameoptocht, die voorafgaat aan de grootse Parade of u kunt uw (bedrijfs-)naam gedurende de gehele zondag vermeld zien op het grote LED-scherm op De Heuvel. Maar u kunt ook sponsoren in natura met prijzen voor de loterij. Misschien heeft u zelfs grootse plannen om uw product(en) groots te promoten op het Kaais Zomercarnaval. Stg De Gangmaokers denkt graag met u mee over wat voor u passende sponsoring zou kunnen zijn en komen graag met u in contact. Mail ons s.v.p. op  info@kaaiszomercarnaval.nl  of bezoek onze website  www.kaaiszomercarnaval.nl  voor meer informatie. Onder de button VRIENDEN vind U hoe U op eenvoudige wijze VRIEND kunt worden voor het luttele bedrag van € 10,-.  Onder de button DONATIE kunt u vinden hoe u kunt doneren. Stg De Gangmaokers kijkt uit naar uw donatie of VRIENDenbijdrage. Alvast hartelijk dank voor uw steun! Ook vrijwilligers kunnen zich aanmelden via info@kaaiszomercarnaval.nl


Terug naar het nieuwsoverzicht